Gennemsøg opskrifter

Mørbradgryde er lækkert og en klassisker i rigtig mange hjem og specielt i Roldkros køkken. Nyd den med normalt bacon eller kalkunbacon, det er helt op til dig, begge ting er rigtig lækre. Vores opskrift er der nok 4 personer, så hvis du trykker på 2 servings så har du til 8 personer.
Rating
frisk quinoa salat
En velsmagende, frisk og sund salat der fungere super som frokost el. til aftensmaden. Den er baseret på quinoa som er dejlig mættende og proteinholdigt, hvilket gør at salaten sagtens kan stå alene. Selvom quinoa og grøntsager i sig selv ikke smager af så meget, har salaten masser af smag, hjulpet godt på vej af den tilføjede fetaost og olivenolie. Man kan kværne lidt salt og peber udover den til sidst hvis man ønsker lidt ekstra smag.
Rating
Chokolade muslibar
Denne opskrift er til dig der følger diæten low FODMAP diet, men alle kan lave den og spise den hvis de har lyst. Det er en god opskrift at have ved hånden da det på Low FODMAP diæten generelt er svært at finde ready to go snacks. Denne müslibar er en perfekt snack til at have med farten eller liggende klar derhjemme når du har brug for list ekstra energi.
Rating
MAYONNAISE
Hjemmelavet mayonnaise kan laves på flere måde. Herunder finder du den nemme version, som kan smages til med præcis det du ønsker. Her er tale om en grundopskrift. Mayonnaise er super lækkert og kan bruges til rigtig mange ting, fx pomfritter og en hjemmelavet bruger sidder den lige i skabet.
Rating
Kylling i karry
Kylling i karry er en storfavorit i de fleste hjem og kan laves op under 20 minutter. Hvis du ønsker at gøre den lidt mere sund kan du selvfølgelig tilføje grønsager til din opskrift, det er lækkert med gulerod, grønne ærter og squash hvis man er til den slags.
Rating