• Menu
  • Menu

10 af de mest naturskønne udsigter i Amerika, du ikke kan gå glip af

Amerika er et land med forbløffende landskaber. Modernaturen har begavet USA med kæbeudslettende steder, der fascinerer de menneskelige øjne. Den naturskønne udsigt i Amerika er værd at følge og kan ikke gå glip af. Så her er de 10 mest maleriske udsigter, du skal udforske, hvis du besøger USA. 

1: Antelope Canyon, Arizona

Antelope Canyon er en anden verdensomspændende udsøgthed og er en vigtig attraktion for mennesker. Naturen har tildelt stedet en utrolig naturskøn skønhed. Det er bedst at besøge Antelope Canyon om dagen, når man kan se sollys strømme gennem den surrealistiske sandsten. Udsigten er storslået, da de bølgende klipper er oplyst i levende røde, lyserøde og orange farver. Den spektakulære udsigt lokker fotograferne, og der er ingen tvivl om, at Antelope Canyon betragtes som Arizonas mest fotograferede websted. 

2: The Palouse, Washington og Idaho

Palouse

Palouse genkendes på grund af dets loess bakker. Det pastorale prærieområde bliver magisk i forårssæsonen, når det bliver frodigt grønt, når afgrøderne begynder at vokse. Det betragtes også som et af de syv vidundere i Washington State. Hvis du er en naturelsker, kan du aldrig gå glip af den spektakulære udsigt. 

3: Grand Prismatic Spring, Wyoming

Grand Prismatic Spring

Det er en af de mest ikoniske attraktioner og den tredje største forår i verden. Grand Prismatic Spring samler et stort publikum af besøgende på grund af pulserende bånd af blåt, orange og gult i poolen. Nuancevariationen lokker øjnene og er værd at se på.  

4: Multnomah Falls, Columbia River Gorge, Oregon

Multnomah Falls

Oregons Columbia River Gorge har mere end 50 vandfald. Af alle disse er det mest bemærkelsesværdige af et to-lags 611-fods fald kaldet Multnomah. Vandfaldet tilbyder en forbløffende udsigt med dens og charmerende bro, der forbinder to vandrestier.

5: Horseshoe Bend, Arizona

Horseshoe Bend

Det er et drømmende synspunkt og et uforglemmeligt syn. Dette naturskønne sted forbløffer de besøgende med 200 millioner gamle udsigt over Navajo sandsten klipper. 

6: Na Pali Coast, Kauai, Hawaii

Na Pali-kysten

Na Pali-kysten i Kauai, Hawaii, er berømt på grund af sin stigende, smaragdgrønne bjergkæde. Bjergene svæver næsten 4000 meter over Stillehavet. Kauais Na Pali Coast State Park strækker sig over 17 miles langs øens nordvestlige kyst. 

7: Antelope Valley, Californien

Antelope Valley, Californien

Det er en af de naturskønne underskrifter i USA. Dalen strækker sig til 1780 hektar og eksploderer med fyrig orange nuance i forårssæsonen på grund af valmue vækst. Det er et must-visit-område for at værdsætte naturblomstring. 

8: Lake Tahoe, Californien

Lake Tahoe, Californien

Lake Tahoe er den største ferskvandssø i Sierra Nevada-området og ligger på grænsen til Californien og Nevada er Lake Tahoe-søen. Det er en alpin skønhed, der går tilbage til mere end to millioner år. 

9: Maroon Bells, Colorado

Maroon Bells, Colorado

Maroon Bells er de mest fremhævede fotograferede skønheder i USA. Så snart du går dertil og finder det sted, der er dækket af marker med vilde blomster, vil du blive forelsket i den naturskønne udsigt.

 10: Niagara Falls, New York

Niagara Falls, New York

Det er enhver turistdrøm at besøge Niagara-vandfaldene, og stedet observerer derfor en tilstrømning på 30 millioner besøgende hvert år. Stedet er spektakulært, og seks millioner kubikfod vand kan ses springende over faldet hvert minut. 

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk
en_USEnglish zh_CN简体中文 da_DKDansk