• Menu
  • Menu

Se alle opskrifter

Bland din grød med vores velsmagende congee toppet med sprød stegt kylling, ingefær og hvidløg. Traditionelt en morgenmadsret, men tilfredsstillende når som helst på dagen
Bedømmelse
Denne opskrift på en potte kylling med cannellini bønner og chorizo er virkelig let at fremstille og kræver minimal praktisk tid. Hvad mere er, det kommer ind under 300 kalorier, hvilket gør det til et fantastisk midtuge-måltid.
Bedømmelse
Pakket med masser af nærende grøntsager, denne hjertelige franske kyllingretter vil varme dig op en kølig dag
Bedømmelse
Hvis du elsker hurtige retter, vil du elske denne lette pilaf. Med kyllingelår og spinat og lavet med bulgar og krydret med kanel er det et hurtigt og praktisk midtuge måltid til to.
Bedømmelse
Denne opskrift på sesammiso-kylling med sød og sur salat er virkelig let, klar på 30 minutter og under 500 kalorier. Miso-pasta holder i aldre i køleskabet og tilføjer en dyb saltsmag.
Bedømmelse
Lav din egen nemme krydderiblanding for en nem måde at fodre familien på - en klassisk sund kyllingecurry til under 300 kalorier
Bedømmelse
Banana Drop Cookies! Alle elsker en cookie eller to! Denne opskrift er meget let og bruger regelmæssige ingredienser. Det er også en god måde at bruge up-modne bananer på.
Bedømmelse
da_DKDansk
en_USEnglish zh_CN简体中文 da_DKDansk