• Menu
  • Menu
rensdyr Sverige

Alt hvad du har brug for at vide om Sweden Ice-hotellet

Når du rejser nord for Stockholm, Sverige, omkring 1200 kilometer afstand fra byen, observerer du noget af det fascinerende landskab i Sverige. Ice Hotel er et bemærkelsesværdigt sted for dig i nord at have et vidunderligt ophold, hvor du kan hvile og udforske den storslåede natur i Sverige. Sweden Ice Hotel er i sig selv et vidunder, du gerne vil udforske. I denne artikel finder du alt hvad du har brug for at vide om dette magiske sted i Sverige.

Ice Hotel har 80 værelser der alle er fyldt med is. Du finder is næsten overalt på hotellet. En utrolig Vodka Ice-bar, en humongøs isbiograf, et iskapel og en masse pæne familieværelser har nogle af de unikke arkitekturer, som du ikke finder andre steder på kloden. Hele strukturen består af en enorm mængde på 4000 tons intet andet end is. Det hele begyndte i 1990, da grundlaget for hotellet blev etableret, men så var der ingen ordentlig opholdsfaciliteter til rådighed indtil 2016, da de udstyrede hotellet med alt det, du ville ønske, mens du boede. Der er også regelmæssige værelser, så du kan vælge at bo der, hvis du føler dig træt af at se for meget af is overalt. 

Hvad gør hotellet så værdigt for dit besøg? Det mest populære aspekt er, at du kan nyde en enorm sightseeing af nordlyset under dit besøg. Nogle af de andre funktioner inkluderer følgende:

Rundvisning

Guider er tilgængelige for at eskortere dig på en fantastisk rundvisning i hele hotellet, hvor du kan lære historien og de interessante fakta om hotellet i detaljer.

Isskulptur

Isskulptur

Du kan tage en sjov klasse, hvor du kan prøve isskulptur i cirka 2,5 timer på kun 745 SEK.

Snowmobiling

snescooter Sverige

En perfekt måde at udforske den arktiske tundra, mens du krydstog gennem de snedækkede marker til næsten 995 SEK.

Elgsafari på hesteryg

Elg sverige

Du kan udforske tundraen på en meget langsommere og elegant måde ved at ride på en hest. Du får også en chance for at blive fascineret af det smukke dyreliv, der inkluderer snefæve, rensdyr og harer. Du kan få al denne sjove for 2100 SEK, og det inkluderer frokost.

Wildlife Safari

En snescooter fører dig til en bemærkelsesværdig spændende tur i tundraen, hvor du kan nyde den utroligt smukke natur og et fantastisk landskab fuld af smukke vilde dyr. 

Hav det sjovt med rensdyr

rensdyr Sverige

Du får den uvurderlige mulighed for at møde det traditionelle svenske folk og lære om deres skikke og kultur. På vej tilbage kan du fodre rensdyr og få den eventyrlige oplevelse af at køre en rensdyr. Denne rejse koster dig cirka 2000 SEK.

Du kan lande i Kiruna lufthavn og derefter tage en førerhus for at komme til Ice Hotel. Der er også andre tilgængelige indstillinger, og du kan vælge den måde, du foretrækker i henhold til dit budget. Det koster ca. 1200 SEK at komme til Kiruna fra Stockholm. Værelsespriserne er omkring 1600 SEK pr. Nat for et standardvarme og 4000 SEK for et isværelse.     

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk
en_USEnglish zh_CN简体中文 da_DKDansk