• Menu
  • Menu
Finland

Bedste ting at se og gøre i Lappland, Finland

Lapland er et af de mest magiske steder i verden. Det er i det nordlige Finland. Har du nogensinde hørt om de utrolige og forbløffende nordlys? Lapland er hjemstedet for de magiske lys, der vises på himlen, og der er ikke noget bedre sted at se og opleve nordlyset. Ved du, at Lapland også kaldes som julemandens hjem? Det har en masse smukke ting, som du kan se, og i denne artikel finder du et par af disse ting.

Skisportssteder

Skisportssted finland

Laplands skiløjper er fænomenale, og de er så godt konstrueret og godt styret, at du virkelig får den bedste tid i dit liv på ski her. Ikke kun sporene er forbløffende, men også det landskab, der er omkring virkelig fascinerende enhver, der går på oplevelsen. 200 kilometer skiløjper i Saariselka venter på dit besøg hele tiden.

Vandretur i snedækkede skove

Vandreture i finland

Saariselka sneklædte skove har en fantastisk overfladetekstur til vandreture. Du kan bære store snesko og tage på en eventyrlig vandretur, som du vil huske for livet. Ved hjælp af en guide kan du lære mere om fakta og tal samt skovens historie i detaljer. Du får også den enestående mulighed for at udforske det bemærkelsesværdige dyreliv, der findes i skovene i Saariselka. 

Ice Swim

is svømmetur

Her kommer den vågne opgave, du kan udføre i Lappland. I den østlige landsby Kakslauttanen Arctic Resort kan du gå hele vejen til den frosne flod og bryde lidt tynd is fra overfladen og dykke lige i. Lyder vanvittigt, ikke? Nå, helt sikkert vil du udfordre dine venner til dette, og selve oplevelsen er ikke så dårlig, som det lyder, for at være ærlig. Du vil føle dig meget friskere til at starte en ny fridag, og derefter kan du slappe af i en nærliggende røgsauna, hvis du vil.

Reinsdyr og kanefart

Reinsdyr

Reindrift er meget populært i Lappland, og folk bruger rensdyr som et transportmiddel ganske meget. Turister tøver ikke med at kaste deres penge for at opleve, hvordan det føles at køre en rensdyr og udforske skove og dyreliv. De består af en ekstremt underholdende og elegant stil. Du kan benytte dig af denne mulighed og få en levetid på kun 50 euro. 

En aften i Aurora Cabin

Aurora Cabin

Naturligvis er den vigtigste grund til, at du besøger Lappland, at være vidne til de store nordlys hele dine øjne. Hvad med at se den stjernehimmel og nordlyset hele natten lang? Du kan booke Aurora-kabinen i nordlysbyen og kigge op i den smukke og fantastiske himmel så længe du vil om natten for kun 200 euro pr. Person for en nat.

Der er en masse andre fantastiske og fascinerende ting at spise i Lappland, du vil opdage dig selv, hvis du går der, så vent ikke på noget og pak ind lige nu!

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk
en_USEnglish zh_CN简体中文 da_DKDansk