• Menu
  • Menu
flydende sauna Finland

De bedste saunaer i Finland, der er et must for rejsende

Hver gang du føler dig træt og doven, vil du bare tage et bad og slappe af i en sauna. Nu ved du, at du altid er træt og doven, så du ønsker at finde en sauna overalt, hvor du går. Dit ønske bliver bare rigtig i Finland. Finland har et karakteristisk træk ved at have en sauna næsten overalt. De har saunaer på hoteller, lejligheder, restauranter, huse og endda på kontorer. Finland burde virkelig have været kaldet Sauna-land, af hvem der hed det, for at være ærlig. Så hvis du rejser til Finland og leder efter en sauna, skal du aldrig bekymre dig! Du finder en næsten overalt. Men hvis du leder efter det bedste af alle saunaer, så hjælper denne artikel dig med at finde en.

sauna tippi

1: Arlan Public Sauna

Denne offentlige sauna har travlt med at betjene folket siden 1929. Den ligger i Kallio-distriktet i Helsinki. Arlan har altid fået et stort besøg fra internationale turister, fordi det giver en mere naturlig stemning end mange af de luksuriøse og dyre saunaer i Finland. 

2: Kaurilan Sauna

Kaurilan sauna er en traditionel sauna og er aktiv siden 1800-tallet. Turister finder denne sauna æstetisk på grund af træværkerne, der gør den temmelig elegant. Du bør booke en slot i denne sauna altid på forhånd, fordi den har massiv besøg.

3: Loyly Sauna Complex

Det er et perfekt sted at slappe af efter en hård og trættende dag på arbejdet. Rejsende finder virkelig ro derinde efter at have gået meget på gaden. Det ligger i en restaurant, der ligger ved havet, så du kan slappe af og hvile, spise og slappe af i havbredden, hvis du ønsker det.

4: Sauna Ship

Hvem elsker ikke at sejle? Og hvem elsker ikke at være i en sauna, mens man sejler? Alles yndlings tidsfordriv kombineres i det berygtede Sauna Ship i Finland, hvor du kan sejle gennem havet og udforske den fantabuløse akvatiske verden og også nyde fiskeri, lækker mad og vin på skibet.

5: Sauna Hermanni

Denne sauna har været i brug i Helsinki siden 1950'erne. Tjenesten her er meget venlig, og den tilbyder forskellige underholdende faciliteter som fester og musikudstillinger. Snacks, de leverer her, er også en god ting at prøve. 

6: Rauhalahti Røgstue

Her kommer nogle tal. Denne sauna har rekorden for at være verdens største røgsauna samt en spa, restauranter og en masse andre interessante traditionelle aktiviteter. Placeringen af dette sted er ekstremt attraktivt, og du er garanteret at have en fantastisk og mindeværdig oplevelse her.

7: Kesan flydende sauna

En sauna, der flyder! Opførelsen af denne fantastiske sauna ligger på en flåde og giver dig en bogstaveligt talt unik oplevelse. Du føler dig så afslappet i den bølgede flåde, der alt sammen består af træ. Du kan nyde fiskeri og svømning, hvis du ønsker det. Sørg for, at du besøger denne unikke sauna for at skabe en hukommelse, der altid vil være med dig, men glem ikke, at denne sauna kun fungerer om sommeren.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk
en_USEnglish zh_CN简体中文 da_DKDansk