• Menu
  • Menu

Arkiv - Kogt og grillet

PARSI DHANSAK

Denne lækre og populære Parsi-skål kan fremstilles sammen med kylling eller lam. Du kan endda udelade kødet helt og gå vegetarisk. Dhansak, blandet med National Haleem-blanding, er bedst at nyde med brun ris og salat.

ACHARI EGGPLANT PARMA

Opvask en meget traditionel bharta med det, bag en lasagne med parmesan og aubergine eller bare stek den til en god akkompagnement med dal chawal, mens National Achar Gosht Mix giver det bare det perfekte smagfulde boost.

Kyllingebrito

Brug resterende kylling i disse let ristede indpakninger fyldt med krydret mexicansk ris og bønner. Byt efter skinke, oksekød eller svinekød, hvis du foretrækker det

HYDERABADI BIRYANI

Den perfekte blanding af Mughlai og Hyderabadi køkken, denne delikatesse bliver et must-have for alle Biryani-fans, når de laves med National Sindhi Biryani Mix. Det er krydret, overgivende og frem for alt en suveræn klassiker fra Biryanis-familien.

da_DKDansk
en_USEnglish zh_CN简体中文 da_DKDansk