• Menu
  • Menu
odense zoo-pingviner

En hurtig rejseguide til Odense en-dages tur

Odense er Danmarks tredjestørste by og giver maleriske småby-vibber. Byen blev typisk betragtet som kedelig, men inden for de senere år er den blevet levende og travl. Nu tiltrækker byen også mange investorer. 

Så hvis du befinder dig i Odense på en dags rejseplan, er her en kort oversigt over, hvad du skal gøre. For mange mennesker er byen berømt på grund af forfatteren HC Andersen, da han blev født her. Derfor, hvorfor ikke besøge hans fødsel og barndomshjem i den gamle bydel?  

Besøg den gamle bydel i Odense

gamle bydel i Odense

Den gamle bydel i Odense har brostensbelagte gader og små byhuse. Du kan slentre på gaderne, mens du nyder den afslappende atmosfære og besøge HC Andersens fødselshjem. Hvis du er interesseret yderligere, kan du også besøge HC Andersen-museet. 

Shopping i centrum

Vestergade Odense

Der er to største shoppinggader med navnet Vestergade og Kongensgade i Odense, hvor du kan finde en række butikker og restauranter. Hvis du går forbi Vestergade, tæt på Rådhuset, kommer du over Magasin, som er et stort lager af flere luksusmærker. Der er andre små og smukke passager, såsom Vintapperstaede også. Disse passager fører til smukke gårdspladser eller mindste oaser. 

Du skal prøve at komme dig hen til den bilfrie Latin Quarter Zone. Zonen er berømt for sine små butikker, den blomstrende kulturelle scene og den rolige atmosfære. 

Funen Village

Funen Village er et interessant sted at besøge. Det er et friluftsmuseum, der præsenterer et Fyns landsbymiljø fra 17th til 19th århundrede. Du vil finde dig selv i bagtiden med gamle huse. Denne landsby er som et historisk museum, der repræsenterer den traditionelle kultur og arv fra 17th og 19th århundreder. 

Du kan køre over landsbyen eller køre på en cykel, så du kan se børnenes besætning husdyr, se kvinder gøre deres pligter som rengøring, madlavning og udsåning, tale med smeden osv. Hvis du ønsker at opleve livet i Danmark for et par århundreder siden er et besøg i Funen Village et must. Især i sommersæsonen foregår flere aktiviteter og begivenheder. 

I løbet af sommeren er der mange aktiviteter og begivenheder, der involverer både børn og voksne, mange af dem er forbundet med den regelmæssige vedligeholdelse i The Funen Village. For at komme til The Funen Village skal du tage en bus eller køre på cykel. Du kan også køre, men det er meget lettere at komme rundt i Odense på en cykel. Odense betragtes faktisk som en af verdens mest cykelvenlige byer.

Besøg Europas bedste zoologiske have

Odense Zoo abe

Odense Zoo er kåret til Europas bedste zoologiske have og er en populær turistattraktion besøgt af mange mennesker hvert år. Det er hjemsted for dyr fra hele verden.

odense zoo abe

Zoologisk have har også den største aviær i Europa. Derudover kan du også se undervisere, der interagerer med tigre. Her er havdyr fra Sydamerika også til stede. 

De har et sted, hvor du kan gå ind i et specielt tempereret rum, der er meget koldt, her kan du se en masse pingviner både på land, og der er et tykt glas, så du også kan se dem svømme under vand, det ser fantastisk ud !

odense zoo-pingviner

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk
en_USEnglish zh_CN简体中文 da_DKDansk