• Menu
  • Menu
Norge

Udforsk Europas største eventyr i Norge

Norge har privilegiet at have adskillige eventyrlystne steder, som du kan udforske under dit besøg. Naturen bevares på en sådan smuk måde, at den glæder enhver turist, der rejser til Norge, og de kan ikke stoppe med at værdsætte og prise Norges enorme naturskønhed. Her er en liste over nogle af de mest eventyrlystne steder, du kan udforske i din tur til Norge.

Norges højeste bjerg - Galdhopiggen

Galdhøpiggen


Det er ekstremt praktisk at få adgang til dette gigantiske bjergsted i Norge. Bjergtoppen ligger i en stor højde af 2500 meter. Vælg dette sted til dit besøg på en dejlig solskinsdag, når vejret er klart, så du kan nyde den spændende udsigt over Norge og blive fascineret af det. Landskabet er så betagende og føles næsten uvirkeligt, som om du lever i noget abstrakt kunst eller maleri. Du vil nyde vandreoplevelsen, og det vil være en af de mest mindeværdige oplevelser i dit liv.

Isbestig Rjukan-dalen


Dette sted er det mest berømte klatrested i Nordeuropa. Stedet er fuld af storslåede vandfald og uhyre smuk natur. Der er ruter til vandreture, der inkluderer de hårde for erfarne og dygtige klatrere og de meget enklere for begyndere. Stedet er også vært for den årlige Rjukan Ice Festival, hvor få af verdens højest rangerede klatrere samles og har det meget sjovt sammen.

Jotunheimen Traverse


Dette sted er fuld af stenet terræn og søer, der tilføjer dets naturskønne og æstetiske betydning. Det er en flerdages vandreoplevelse, og du kan nyde at campere i smukke landskaber og opleve et dejligt eventyr under stjernehimmelen og mellem det dybe blå vand i det nordlige Norge. Hold dig opmærksom på de ekstreme vejrforhold, der kan vises under dit ophold, så du skal være en ekstremt erfaren vandrere for at modstå de ændrede vejrforhold, der inkluderer våde, kolde og blæsende forhold.

Kajak the Folgefonna Glacier


I fjedre og somre smelter de iskaldte gletsjere i det nordlige Norge og producerer nogle af de fineste og mest artikulerede søer, vandløb og floder mellem bjergene. Du kan kajak gennem disse bjerge og udforske gletsjerne og se de smukke sneklædte bjerge. Turen er ekstremt eventyrlig og er en must-try-aktivitet, hvis du rejser til Norge.

Preikestol Rock


Pulpit Rock er besat af et stort antal turister og rejsende fra hele verden. Vandreturen er slet ikke en hård. Cirka 300.000 vandrere besøger stedet hvert år, og det tæller som en af de vigtigste indtægtskilder for regionen. Landskabet er ekstremt attraktivt, og du kan forstærke din sjov, mens du opholder dig der ved at campere og forbande gennem de klippebakker.

Snescooter Svalbard


Du kan køre en snescooter gennem de betagende gletsjere og nyde et spændende eventyr og også være vidne til et par af de sjældne vilde arter i Norge. Du kan forvente at se isbjørne og ræve på din vej gennem. Det er værd at prøve, så gå ikke glip af denne mulighed for at gøre din rejse til Norge den mest mindeværdige i dit liv.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk
en_USEnglish zh_CN简体中文 da_DKDansk