• Menu
  • Menu
Dyreliv i Amerika

Nyd den bedste naturoplevelse i Amerika

USA er et magisk sted at opleve dyreliv. Her kan du finde mangfoldighed i landskaber og miljøer. Hvis du er begejstret for at besøge vilde rum, er USA fuld af seværdigheder, som du aldrig vil glemme. Du kan finde et utal af utrolige vilde dyrearter, der spænder fra fugle til storslåede dinosaurlignende alligatorer. Her er nogle af de fantastiske vilde oplevelser, som ikke kan gå glip af! 

Vilde ulve i Yellowstone National Park

vilde ulve

Der er en række historiske faunaer som vilde ulve, bison, cougars og bjerggege i Yellow Stone National Park. Her kan du se ulve vandre fri, og det er en spektakulær oplevelse. Ulven er synlige på ethvert tidspunkt af året. Hvis du ikke kan finde dem, har Wolf Tracker et team af dygtige guider til at hjælpe dig. 

Sandhill kranvandring i Kearney, Nebraska

Sandhill kran

Sandhill kranvandring er et magisk syn at se i Kearney, Nebraska. Denne migration betragtes som en af de mest bemærkelsesværdige fuglevandringer, og at opleve den er som en fuglelskers drøm er gået i opfyldelse. Normalt ses det mellem midten af februar til midten af april. En masse besøgende kommer for at opleve og nyde den spektakulære udsigt hvert år. Næsten 600.000 kraner ses samlet i nærheden af Platte River i Nebraska. Når de samles, fortsætter de mod nord. 

Alligatorer i Everglades National Park, Florida

Alligatorer Everglades

Det subtropiske vejr i Florida er omgivende for at støtte dyrelivet. Det er blevet en turistattraktion for mange mennesker. Den, der besøger Florida, ser også frem til at tilbringe tid i Everglades National Park, hvor de kan komme tæt på og personlig med de amerikanske alligatorer. 

Her kan du se rovdyr, der strejfer frit og er let at se. Det er ganske imponerende at se disse skabninger spise og nyde oplevelsen. 

Safari med Alaskas dyr i Katmai og Denali National Parker

Denali National Parks

 Ørkenen i Alaska er det sted, hvor den største skat af vilde dyr i USA kan findes. Alaska er blevet en vigtig attraktion, hvor dyreelskere strømmer for at være vidne til dyrelivet i sensommeren eller det tidlige efterår. Der er mange vilde dyr at se og observere, såsom bjørne, løbende laks, spækhuggere, kyst ulve, elg osv.

katmai nationalpark

Katmai og Denali National Parker oversvømmes med vilde dyr oplever muligheder, især om sommeren eller det tidlige efterår. Efterhånden som besøgende er vidne til de mest fantastiske vilde seværdigheder i verden, er der også begyndt adskillige ture her til safari-formål og for at spotte forskellige arter. 

Humpback hvalsafari på Hawaii, især Maui

knølhval hawaii

Hawaii oplever en tilstrømning af turister fra hele verden. En af de største attraktioner for dem er at besøge Maui, hvor man kan se pukkelhvaler samles i stort antal i det varme vand. Der er mange turmuligheder for besøgende at se hvalene der sprøjter rundt. Den bedste tid til turen er mellem oktober og marts.

Elefantsæler i Point Reyes National Seashore, Californien

Elefant sæler Point Reyes

Elefantsæler er en af de mest interessante arter i USA. De er værd at se med deres vanvittige næse og brutale kampe. Elefantsæler findes på mange Californiens strande. Hvert år samles sælerne i Point Reyes National Seashore og kan ses i overflod i december til marts. 

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk
en_USEnglish zh_CN简体中文 da_DKDansk