• Menu
  • Menu

Apple Crumb Barer

Disse skyldfri æble-smuldrestænger er glutenfri, raffineret sukkerfri og vores nye yndlingsfalds dessert.

ForfatterLaraib
BedømmelseVanskelighedIntermediate

Disse skyldfri æble-smuldrestænger er glutenfri, raffineret sukkerfri og vores nye yndlingsfalds dessert.

GemmeGem til BigOven

udbytter1 servering
Forbered tid10 minutterTilberedningstid40 minutterSamlet tid50 minutter

 1 kop mandelsmør
 2 kopper ahornsirup
 2 tsk vanille ekstrakt
 4 tsk kanel
 61 tsk muskatnød
 ½ tsk salt
 2 kopper gammeldags havre
 ¼ kop havremel
 3 spsk mandelmel
 2 store æbler, skrælede, cored og terninger

1

Forvarm ovnen til 350 ° F og før en 8 x 8 tommer firkantet gryde med pergamentpapir.

2

I en stor blandeskål blandes mandelsmør, ahornsirup og vaniljeekstrakt sammen, indtil de kombineres.

3

Tilsæt havre, havregryn, mandelmel, salt, kanel og muskatnød, og bland, indtil alt kommer sammen. Lad dejen sidde i 10 minutter for at blive tykkere.

4

Mens dejen sidder, skal du forberede æblefyldningen. I en stor skål kombineres de hakkede æbler, kanel, muskatnød og ahornsirup og smider sammen, indtil æblerne er jævnt belagte.

5

Anbring halvdelen af cookie-skorpen i en forberedt pande, og spred dejen i et jævnt lag helt til kanten. Læg æblefyldet over bundlaget, og smuldre den resterende halvdel af dejen over æblefyldningen.

6

Bages i 40 minutter, eller indtil kanterne er gyldenbrune.

7

Lad køle af og nyd!

Kategori

ingredienser

 1 kop mandelsmør
 2 kopper ahornsirup
 2 tsk vanille ekstrakt
 4 tsk kanel
 61 tsk muskatnød
 ½ tsk salt
 2 kopper gammeldags havre
 ¼ kop havremel
 3 spsk mandelmel
 2 store æbler, skrælede, cored og terninger

Kørselsvejledning

1

Forvarm ovnen til 350 ° F og før en 8 x 8 tommer firkantet gryde med pergamentpapir.

2

I en stor blandeskål blandes mandelsmør, ahornsirup og vaniljeekstrakt sammen, indtil de kombineres.

3

Tilsæt havre, havregryn, mandelmel, salt, kanel og muskatnød, og bland, indtil alt kommer sammen. Lad dejen sidde i 10 minutter for at blive tykkere.

4

Mens dejen sidder, skal du forberede æblefyldningen. I en stor skål kombineres de hakkede æbler, kanel, muskatnød og ahornsirup og smider sammen, indtil æblerne er jævnt belagte.

5

Anbring halvdelen af cookie-skorpen i en forberedt pande, og spred dejen i et jævnt lag helt til kanten. Læg æblefyldet over bundlaget, og smuldre den resterende halvdel af dejen over æblefyldningen.

6

Bages i 40 minutter, eller indtil kanterne er gyldenbrune.

7

Lad køle af og nyd!

Apple Crumb Barer

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk
en_USEnglish zh_CN简体中文 da_DKDansk