• Menu
  • Menu

Bagt citronkylling

Prøv vores mere magiske bakke bagt fyldt med sprøde kyllingelår, cremet citronsaus og duftende rosmarin

ForfatterRazaul Haque
BedømmelseVanskelighedNybegynder

Prøv vores mere magiske bakke bagt fyldt med sprøde kyllingelår, cremet citronsaus og duftende rosmarin

GemmeGem til BigOven

udbytter4-serveringer
Forbered tid30 minutterTilberedningstid50 minutterSamlet tid2 timer

 8 hele kyllinglår
 50 smør
 2 hvidløgfedd, finhakket
 1 løg
 2 porrer
 100 ml hønsefond
 100 ml hvidvin
 100 ml dobbelt fløde
 citroner 2, 1 saftede, 1 tyndt skiver
 rosmarin et par hele fjedre
 ris eller orzo til servering

1

TRIN 1

Opvarm ovnen til 200 ° C / ventilator 180 ° C / gas 6. Sæt kyllingelårene godt, læg den i en dyb 30 cm x 20 cm ristet tin og stege i 40 minutter, indtil de er gyldne og sprøde.

TRIN 2

I mellemtiden smelt smørret i en gryde og steg forsigtigt hvidløg, løg og porrer, indtil det er blødt og gennemsigtigt. Tilsæt kyllingebestanden og vin, og lad det simre forsigtigt i 10 minutter. Tilsæt dobbelt fløde og citronsaft, og lad det simre forsigtigt i yderligere 5-10 minutter, eller indtil blandingen er blevet tyk.

TRIN 3

Tag kyllingen ud af ovnen, ske eventuelt fedt ud, og hæld den cremede blanding omkring lårene, så skindene forbliver synlige. Læg citronskiverne rundt om lårene, spred hele rosmarinkvistene og sæt den tilbage i ovnen i yderligere 20 minutter. Server med orzo eller ris, hvis du vil.

Kategori

ingredienser

 8 hele kyllinglår
 50 smør
 2 hvidløgfedd, finhakket
 1 løg
 2 porrer
 100 ml hønsefond
 100 ml hvidvin
 100 ml dobbelt fløde
 citroner 2, 1 saftede, 1 tyndt skiver
 rosmarin et par hele fjedre
 ris eller orzo til servering

Kørselsvejledning

1

TRIN 1

Opvarm ovnen til 200 ° C / ventilator 180 ° C / gas 6. Sæt kyllingelårene godt, læg den i en dyb 30 cm x 20 cm ristet tin og stege i 40 minutter, indtil de er gyldne og sprøde.

TRIN 2

I mellemtiden smelt smørret i en gryde og steg forsigtigt hvidløg, løg og porrer, indtil det er blødt og gennemsigtigt. Tilsæt kyllingebestanden og vin, og lad det simre forsigtigt i 10 minutter. Tilsæt dobbelt fløde og citronsaft, og lad det simre forsigtigt i yderligere 5-10 minutter, eller indtil blandingen er blevet tyk.

TRIN 3

Tag kyllingen ud af ovnen, ske eventuelt fedt ud, og hæld den cremede blanding omkring lårene, så skindene forbliver synlige. Læg citronskiverne rundt om lårene, spred hele rosmarinkvistene og sæt den tilbage i ovnen i yderligere 20 minutter. Server med orzo eller ris, hvis du vil.

Bagt citronkylling

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk
en_USEnglish zh_CN简体中文 da_DKDansk