• Menu
  • Menu

Bananbarer

En glad håndfuld chokolade chips på toppen skader bestemt ikke deres appel heller!

ForfatterLaraib
BedømmelseVanskelighedIntermediate

En glad håndfuld chokolade chips på toppen skader bestemt ikke deres appel heller!

GemmeGem til BigOven

udbytter1 servering
Forbered tid25 minutterTilberedningstid18 minutterSamlet tid1 time

 1 kop mos moden banan
  kop kokosnød sukker
 3 spsk usaltet butte
 2 spsk usødet mandelmælk
 1 tsk usødet mandelmælk
 ¾ kop fuldkornsmel
 ½ tsk bagepulver
 ½ tsk stødt kanel
  tsk Jordnøddermus
 ¼ tsk kosher salt

1

ess et rack i midten af din ovn og forvarm ovnen til 350 grader F. Linie en 8 x 8 tommer bagepande med pergamentpapir, så pergamentet hænger over to modsatte sider som håndtag. Beklæd let med nonstick-spray og tag den til side.

2

Mos bananerne i en blandeskål. Kontroller målingen dobbelt for at sikre dig, at du har 1 kop (mindre vil gøre stængerne tørre; mere og de bages muligvis ikke hele vejen igennem). Rør kokosnøddesukker, smør, mælk, æg og vanilje ind, indtil det er godt blandet.

3

Rør sammen mel, bagepulver, kanel, muskatnød og salt i en separat skål. Sæt de tørre ingredienser i skålen sammen med de våde ingredienser. Rør med en tresked eller spatel til at kombinere, stopper, så snart melet forsvinder. Fold 1/3 kop chokoladechips i.

4

Skrabe dejen i den forberedte bagepande, og glatt toppen. Drys de resterende 2 spsk chokoladechips ovenpå. Bages i 16 til 20 minutter, eller indtil en tandstikker, der er indsat i midten, kommer rent ud med kun et par fugtige krummer der klæber fast. Læg gryden et trådstativ til at køle helt af, løft derefter stængerne op på et skærebræt ved hjælp af pergamenthåndtagene. Skær i firkanter af ønsket størrelse og nyd!

Kategori

ingredienser

 1 kop mos moden banan
  kop kokosnød sukker
 3 spsk usaltet butte
 2 spsk usødet mandelmælk
 1 tsk usødet mandelmælk
 ¾ kop fuldkornsmel
 ½ tsk bagepulver
 ½ tsk stødt kanel
  tsk Jordnøddermus
 ¼ tsk kosher salt

Kørselsvejledning

1

ess et rack i midten af din ovn og forvarm ovnen til 350 grader F. Linie en 8 x 8 tommer bagepande med pergamentpapir, så pergamentet hænger over to modsatte sider som håndtag. Beklæd let med nonstick-spray og tag den til side.

2

Mos bananerne i en blandeskål. Kontroller målingen dobbelt for at sikre dig, at du har 1 kop (mindre vil gøre stængerne tørre; mere og de bages muligvis ikke hele vejen igennem). Rør kokosnøddesukker, smør, mælk, æg og vanilje ind, indtil det er godt blandet.

3

Rør sammen mel, bagepulver, kanel, muskatnød og salt i en separat skål. Sæt de tørre ingredienser i skålen sammen med de våde ingredienser. Rør med en tresked eller spatel til at kombinere, stopper, så snart melet forsvinder. Fold 1/3 kop chokoladechips i.

4

Skrabe dejen i den forberedte bagepande, og glatt toppen. Drys de resterende 2 spsk chokoladechips ovenpå. Bages i 16 til 20 minutter, eller indtil en tandstikker, der er indsat i midten, kommer rent ud med kun et par fugtige krummer der klæber fast. Læg gryden et trådstativ til at køle helt af, løft derefter stængerne op på et skærebræt ved hjælp af pergamenthåndtagene. Skær i firkanter af ønsket størrelse og nyd!

Bananbarer

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk
en_USEnglish zh_CN简体中文 da_DKDansk