Udskrivningsmuligheder:

Banan brød

udbytter1 ServeringForbered tid15 minTilberedningstid1 time og 5 minutterSamlet tid1 time og 20 minutter

"Hvorfor gå på kompromis med banansmag? Dette bananbrød er fugtigt og lækkert med masser af banansmag! Venner og familie elsker min opskrift og siger, at den er langt den bedste! Det er vidunderligt ristet! Nyd!"

 2 kopper mel til alle formål
 1 tsk bagepulver
 ¼ tsk salt
 ½ kop smør
 ¾ kop brunt sukker
 2 æg
1

Forvarm ovnen til 175 grader C. Fedt let en 9x5 tommer brødpande.

2

I en stor skål skal du kombinere mel, natron og salt. Flød sammen smør og brunt sukker i en separat skål. Rør i æg og mosede bananer, indtil de er godt blandet. Rør bananblandingen i melblandingen; omrør bare for at fugte. Hæld dejen i den klarede brødpande.

3

Bages i forvarmet ovn i 60 til 65 minutter, indtil en tandstikker, der er indsat i midten af brødet, kommer ud. Lad brød afkøle i pande i 10 minutter, og vend det derefter ud på et trådstativ.

Næringsfakta

Portionsstørrelse skive

portioner 1


Beløb per portion
Kalorier 229
% daglig værdi *
Total fed 8.8g14%

Mættet fedt 5g25%
Kolesterol 51mg17%
Natrium 223mg10%
Kalium 204mg6%
Samlet kulhydrat 34.8g12%

Kostfibre 1.7g7%
Sukkerarter 14g
Protein 3.8g8%

* Procentlige daglige værdier er baseret på en 2.000 kaloridiet. Din daglige værdi kan være højere eller lavere afhængigt af dine kaloribehov.