• Menu
  • Menu

Butterflied ras el hanout kyllingebryst med hakket salat

Tjek denne nordafrikanske inspirerede opskrift, sommerfugl kylling ras el hanout. Denne skål er lav-cal, glutenfri og pakket fuld af smag ... et let midtuge-måltid

ForfatterRazaul Haque
BedømmelseVanskelighedNybegynder

Tjek denne nordafrikanske inspirerede opskrift, sommerfugl kylling ras el hanout. Denne skål er lav, glutenfri og pakket fuld af smag ... et let midtuge-måltid

GemmeGem til BigOven

udbytter2-serveringer
Forbered tid10 minutterTilberedningstid15 minutterSamlet tid25 minutter

 2 kyllingebryst
 olivenolie
 1 spsk ras el hanout
FORBINDING
 1 spsk ekstra jomfru oliven olie
 ½ citron
 1 spsk honning
 1 tsk sumac
HAVET SALAD
 2 vin tomater
 ½ agurk
 ½ rødløg
 fladbladet persille en lille flok, revet

1

TRIN 1

Skær hvert kyllingebryst langs den ene side fra top til bund, men ikke helt igennem, for gradvist at åbne hvert kyllingebryst som en bog.

TRIN 2

Læg i en skål med 1 spsk olie og ras el hanout, krydre derefter godt og smid til pelsen.

TRIN 3

Varm en grillplade eller stegepande til medium og kog kyllingebrystene i 5 minutter på hver side, indtil de er mørke gyldne og kogte igennem.

TRIN 4

Pisk alle dressing ingredienser med lidt krydderier og rør gennem den hakkede salat. Server med kyllingen.

ingredienser

 2 kyllingebryst
 olivenolie
 1 spsk ras el hanout
FORBINDING
 1 spsk ekstra jomfru oliven olie
 ½ citron
 1 spsk honning
 1 tsk sumac
HAVET SALAD
 2 vin tomater
 ½ agurk
 ½ rødløg
 fladbladet persille en lille flok, revet

Kørselsvejledning

1

TRIN 1

Skær hvert kyllingebryst langs den ene side fra top til bund, men ikke helt igennem, for gradvist at åbne hvert kyllingebryst som en bog.

TRIN 2

Læg i en skål med 1 spsk olie og ras el hanout, krydre derefter godt og smid til pelsen.

TRIN 3

Varm en grillplade eller stegepande til medium og kog kyllingebrystene i 5 minutter på hver side, indtil de er mørke gyldne og kogte igennem.

TRIN 4

Pisk alle dressing ingredienser med lidt krydderier og rør gennem den hakkede salat. Server med kyllingen.

Butterflied ras el hanout kyllingebryst med hakket salat

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk
en_USEnglish zh_CN简体中文 da_DKDansk