• Menu
  • Menu

Kylling madras

Lav din egen nemme krydderiblanding for en nem måde at fodre familien på - en klassisk sund kyllingecurry til under 300 kalorier

ForfatterRazaul Haque
BedømmelseVanskelighedIntermediate

Lav din egen nemme krydderiblanding for en nem måde at fodre familien på - en klassisk sund kyllingecurry til under 300 kalorier

GemmeGem til BigOven

udbytter6-serveringer
Forbered tid20 minutterTilberedningstid1 timeSamlet tid1 time 20 minutter

 2 løg, groft hakket
 2 hvidløgfedd, skrælede og hakkede
 ingefær en stor del, skrællet og skivet
 3 grønne chili, groft hakket
 olie til stegning
 750 hudfri kyllinglårfileter, skåret i bidder
 400 blomme tomater
 koriander en flok, hakket
 ris til servering
Krydderiblanding
 1 spsk korianderfrø
 1 tsk spidskommen
 1 tsk fennikelfrø
 2 tsk bukkehornkløver frø
 5 nellike
 1 tsk sorte peberkorn
 2 tørrede røde chili små

1

TRIN 1

Rist alle krydderier i en tør stekepande, indtil de lugter duftende. Afkøles, slib derefter i en krydderurkværn.

TRIN 2

Læg løg, hvidløg, ingefær og chili i en lille blender og sus til en pasta (du skal muligvis tilføje en stænk vand).

TRIN 3

Varm 2 spsk olie i en gryde og steg løgpastaen i 4-5 minutter med en god knivspids salt, indtil den er gylden. Tilsæt kyllingen, fortsæt stegningen og drej den i gryden, indtil den bliver uigennemsigtig. Tilsæt krydderierne og steg til et andet par minutter.

TRIN 4

Tip tomaterne og en stænk vand, og bring det til en svage, dæk derefter og kog i 45 minutter, indtil kyllingen er mør. Rør koriander ind, og server med ris og naanbrød.

Kategori

ingredienser

 2 løg, groft hakket
 2 hvidløgfedd, skrælede og hakkede
 ingefær en stor del, skrællet og skivet
 3 grønne chili, groft hakket
 olie til stegning
 750 hudfri kyllinglårfileter, skåret i bidder
 400 blomme tomater
 koriander en flok, hakket
 ris til servering
Krydderiblanding
 1 spsk korianderfrø
 1 tsk spidskommen
 1 tsk fennikelfrø
 2 tsk bukkehornkløver frø
 5 nellike
 1 tsk sorte peberkorn
 2 tørrede røde chili små

Kørselsvejledning

1

TRIN 1

Rist alle krydderier i en tør stekepande, indtil de lugter duftende. Afkøles, slib derefter i en krydderurkværn.

TRIN 2

Læg løg, hvidløg, ingefær og chili i en lille blender og sus til en pasta (du skal muligvis tilføje en stænk vand).

TRIN 3

Varm 2 spsk olie i en gryde og steg løgpastaen i 4-5 minutter med en god knivspids salt, indtil den er gylden. Tilsæt kyllingen, fortsæt stegningen og drej den i gryden, indtil den bliver uigennemsigtig. Tilsæt krydderierne og steg til et andet par minutter.

TRIN 4

Tip tomaterne og en stænk vand, og bring det til en svage, dæk derefter og kog i 45 minutter, indtil kyllingen er mør. Rør koriander ind, og server med ris og naanbrød.

Kylling madras

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk
en_USEnglish zh_CN简体中文 da_DKDansk