• Menu
  • Menu

Kanel kylling bulgar pilaf

Hvis du elsker hurtige retter, vil du elske denne lette pilaf. Med kyllingelår og spinat og lavet med bulgar og krydret med kanel er det et hurtigt og praktisk midtuge måltid til to.

ForfatterRazaul Haque
BedømmelseVanskelighedNybegynder

Hvis du elsker hurtige retter, vil du elske denne lette pilaf. Med kyllingelår og spinat og lavet med bulgar og krydret med kanel er det et hurtigt og praktisk midtuge måltid til to.

GemmeGem til BigOven

udbytter2-serveringer
Forbered tid10 minutterTilberedningstid20 minutterSamlet tid30 minutter

 ¼ tsk kanel
 formalet spidskommen en stor knivspids
 4 kyllinglår, små
 olivenolie
 1 løg lille, finhakket
 1 hvidløgfedd, knust
 90 g bulgar hvede
 150 ml hønsefond
 100 g spinat
 smør
 2 spsk ristede flagerede mandler

1

TRIN 1

Gnid krydderierne og lidt krydderier i kyllingelårene og brun overalt i lidt olivenolie. Dæk og kog igennem.

TRIN 2

I mellemtiden skal du stege løgen i lidt olie, indtil den er blødgjort, tilsæt hvidløg og stege i et minut, tilsæt derefter bulgaren og tørret og bring til en simmer. Kog i 12-15 minutter, indtil bestanden er absorberet. Tilsæt spinaten, og rør, indtil den er visnet. Fluff pilaf, prik med smør og drys mandler over. Serveres med kyllingen og eventuelle juice.

Kategori

ingredienser

 ¼ tsk kanel
 formalet spidskommen en stor knivspids
 4 kyllinglår, små
 olivenolie
 1 løg lille, finhakket
 1 hvidløgfedd, knust
 90 g bulgar hvede
 150 ml hønsefond
 100 g spinat
 smør
 2 spsk ristede flagerede mandler

Kørselsvejledning

1

TRIN 1

Gnid krydderierne og lidt krydderier i kyllingelårene og brun overalt i lidt olivenolie. Dæk og kog igennem.

TRIN 2

I mellemtiden skal du stege løgen i lidt olie, indtil den er blødgjort, tilsæt hvidløg og stege i et minut, tilsæt derefter bulgaren og tørret og bring til en simmer. Kog i 12-15 minutter, indtil bestanden er absorberet. Tilsæt spinaten, og rør, indtil den er visnet. Fluff pilaf, prik med smør og drys mandler over. Serveres med kyllingen og eventuelle juice.

Kanel kylling bulgar pilaf

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk
en_USEnglish zh_CN简体中文 da_DKDansk