• Menu
  • Menu

GARLISKE MAYO KONTROL

Denne opskrift med National's hvidløg Mayo gør den til en perfekt vandlevende behandling. Steg den med hvidløg og oplev det bedste af fingermadene.

ForfatterM NEON TECH
BedømmelseVanskelighedNybegynder

Denne opskrift med National's hvidløg Mayo gør den til en perfekt vandlevende behandling. Steg den med hvidløg og oplev det bedste af fingermadene.

GemmeGem til BigOven

udbytter2-serveringer
Forbered tid20 minutterTilberedningstid15 minutterSamlet tid35 minutter

 Rejer 12-14 mellemstore
 Maismel 1 stor kop
 Æggehvide 2 - godt slået
 Citronsaft 1 spsk
 National chilisauce 2-3 spsk
 National Garlic Mayo 1 stor kop
 Wasabi pulver 1 tsk
 Brun sukker 1 spsk
 National sort peber efter smag
 Hakket persille til garnering af 1 flok
 Madolie til stegning

1

Vask ½ kg rejer ordentligt, og tilsæt en spsk national eddike til rejerne.
Dyp rejer i æggehvide, og overtræks derefter jævnt med national maismel.
Varm madolie og dybstegrejer i mindst 2-3 minutter på høj flamme, indtil rejer bliver sprøde og gyldenbrune.
I en separat fad skal du kombinere 4 spsk national hvidløg-majones, 1 spsk brunt sukker, 1 spsk National Chili-sauce, 1 spsk Wasabi-pulver eller pasta, 1 spsk Citronsaft, krydret med National Salt og National Black Pepper.
Kombiner de friturede rejer med hvidløgsmayo-blandingen, indtil de er jævnt belagte.
Pynt med hakket persille og server.

ingredienser

 Rejer 12-14 mellemstore
 Maismel 1 stor kop
 Æggehvide 2 - godt slået
 Citronsaft 1 spsk
 National chilisauce 2-3 spsk
 National Garlic Mayo 1 stor kop
 Wasabi pulver 1 tsk
 Brun sukker 1 spsk
 National sort peber efter smag
 Hakket persille til garnering af 1 flok
 Madolie til stegning

Kørselsvejledning

1

Vask ½ kg rejer ordentligt, og tilsæt en spsk national eddike til rejerne.
Dyp rejer i æggehvide, og overtræks derefter jævnt med national maismel.
Varm madolie og dybstegrejer i mindst 2-3 minutter på høj flamme, indtil rejer bliver sprøde og gyldenbrune.
I en separat fad skal du kombinere 4 spsk national hvidløg-majones, 1 spsk brunt sukker, 1 spsk National Chili-sauce, 1 spsk Wasabi-pulver eller pasta, 1 spsk Citronsaft, krydret med National Salt og National Black Pepper.
Kombiner de friturede rejer med hvidløgsmayo-blandingen, indtil de er jævnt belagte.
Pynt med hakket persille og server.

GARLISKE MAYO KONTROL

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk
en_USEnglish zh_CN简体中文 da_DKDansk