Udskrivningsmuligheder:

Kanel kylling bulgar pilaf

udbytter2 portionerForbered tid10 minutterTilberedningstid20 minutterSamlet tid30 minutter

Hvis du elsker hurtige retter, vil du elske denne lette pilaf. Med kyllingelår og spinat og lavet med bulgar og krydret med kanel er det et hurtigt og praktisk midtuge måltid til to.

 ¼ tsk kanel
 formalet spidskommen en stor knivspids
 4 kyllinglår, små
 olivenolie
 1 løg lille, finhakket
 1 hvidløgfedd, knust
 90 g bulgar hvede
 150 ml hønsefond
 100 g spinat
 smør
 2 spsk ristede flagerede mandler
1

TRIN 1

Gnid krydderierne og lidt krydderier i kyllingelårene og brun overalt i lidt olivenolie. Dæk og kog igennem.

TRIN 2

I mellemtiden skal du stege løgen i lidt olie, indtil den er blødgjort, tilsæt hvidløg og stege i et minut, tilsæt derefter bulgaren og tørret og bring til en simmer. Kog i 12-15 minutter, indtil bestanden er absorberet. Tilsæt spinaten, og rør, indtil den er visnet. Fluff pilaf, prik med smør og drys mandler over. Serveres med kyllingen og eventuelle juice.

Næringsfakta

portioner 2


Beløb per portion
Kalorier 517
% daglig værdi *
Total fed 20.7g32%
Samlet kulhydrat 36.3g13%

Kostfibre 1g4%
Protein 45.9g92%

Jern 0.6%

* Procentlige daglige værdier er baseret på en 2.000 kaloridiet. Din daglige værdi kan være højere eller lavere afhængigt af dine kaloribehov.