• Menu
  • Menu

Kyllingebrito

Brug resterende kylling i disse let ristede indpakninger fyldt med krydret mexicansk ris og bønner. Byt efter skinke, oksekød eller svinekød, hvis du foretrækker det

ForfatterM NEON TECH
BedømmelseVanskelighedNybegynder

Brug resterende kylling i disse let ristede indpakninger fyldt med krydret mexicansk ris og bønner. Byt efter skinke, oksekød eller svinekød, hvis du foretrækker det

GemmeGem til BigOven

udbytter1 servering
Forbered tid30 minutterTilberedningstid30 minutterSamlet tid1 time

 1 spsk vegetabilsk olie
 1 rød eller hvid løg eller 4 forårsløg, hakket
 400g blandede grøntsager efter eget valg (vi brugte gulerødder, rød peber og sweetcorn)
 200 g restkylling, hakket i små bidder
 2 x 250g pakker færdiglavet lime og korianderris
 400 g kan røde nyrebønner i chilisauce
 6 store indpakninger
 1 avocado, hakket
 100g revet cheddar
 1 æg, slået
 syrnet fløde til servering (valgfrit)

1

Varm olien i en stor gryde. Tilsæt løg og kog i 5 minutter, indtil den er blød, tilsæt derefter dine valgte grøntsager og fortsæt med at lave mad i yderligere 5-10 minutter eller indtil de er møre. Tilsæt rester af kød, ris og bønner sammen med sauce fra dåsen. Rør alt sammen og kog i 5 minutter, indtil det røres varmt.

Varm en anden stegepande eller en grillplade, indtil den er varm, og opvarm ovnen til 140C / 120C ventilator / gas 2. Saml nu burritoerne. Varm en indpakning i 10 sekunder på den varme pande (hold gryden varm, skal du bruge den igen).

Stab omtrent en sjettedel af risblandingen på midten af indpakningen. Top med lidt avokado og lidt ost, og børst derefter det slagne æg rundt om kanten. Fold enderne over påfyldningen, og fold derefter siderne som en kuvert.

Flad lidt ud til en pakke, anbring derefter, søm-siden ned, i den varme pande. Kog i 2 minutter, indtil undersiden er lukket, og ristet en gyldenbrun, vend over og kog et par minutter mere.

Hold burritoen varm i ovnen, mens du fortsætter med at samle og tilberede de resterende burritoer. Server med syrnet fløde, hvis du vil.

ingredienser

 1 spsk vegetabilsk olie
 1 rød eller hvid løg eller 4 forårsløg, hakket
 400g blandede grøntsager efter eget valg (vi brugte gulerødder, rød peber og sweetcorn)
 200 g restkylling, hakket i små bidder
 2 x 250g pakker færdiglavet lime og korianderris
 400 g kan røde nyrebønner i chilisauce
 6 store indpakninger
 1 avocado, hakket
 100g revet cheddar
 1 æg, slået
 syrnet fløde til servering (valgfrit)

Kørselsvejledning

1

Varm olien i en stor gryde. Tilsæt løg og kog i 5 minutter, indtil den er blød, tilsæt derefter dine valgte grøntsager og fortsæt med at lave mad i yderligere 5-10 minutter eller indtil de er møre. Tilsæt rester af kød, ris og bønner sammen med sauce fra dåsen. Rør alt sammen og kog i 5 minutter, indtil det røres varmt.

Varm en anden stegepande eller en grillplade, indtil den er varm, og opvarm ovnen til 140C / 120C ventilator / gas 2. Saml nu burritoerne. Varm en indpakning i 10 sekunder på den varme pande (hold gryden varm, skal du bruge den igen).

Stab omtrent en sjettedel af risblandingen på midten af indpakningen. Top med lidt avokado og lidt ost, og børst derefter det slagne æg rundt om kanten. Fold enderne over påfyldningen, og fold derefter siderne som en kuvert.

Flad lidt ud til en pakke, anbring derefter, søm-siden ned, i den varme pande. Kog i 2 minutter, indtil undersiden er lukket, og ristet en gyldenbrun, vend over og kog et par minutter mere.

Hold burritoen varm i ovnen, mens du fortsætter med at samle og tilberede de resterende burritoer. Server med syrnet fløde, hvis du vil.

Kyllingebrito

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk
en_USEnglish zh_CN简体中文 da_DKDansk