• Menu
  • Menu

Kylling Enchilada gryderet

Nederst i den fede version af min gamle fave-opskrift

ForfatterRazaul Haque
BedømmelseVanskelighedIntermediate

Nederst i den fede version af min gamle fave-opskrift

GemmeGem til BigOven

udbytter12-serveringer
Forbered tid20 minutterTilberedningstid30 minutterSamlet tid50 minutter

 ½ kop dåse grønne chilies
 12 tommer Mission Flour Tortiallas
 1 kop fedtfrie refried bønner (gamle el paso fedtfri)
 2 Friske bananpeberfrugter 4 1 / 2in lange, hakkede og frø fjernet
 ¾ kop Fiesta-blandet strimlet ost (kan erstatte cheddar med reduceret fedt)
 5 spsk Fedtfri sur creme
 2 Udbenet hudløs kyllingebryst, kogt og strimlet
 1 Kan sorte bønner, skylles og drænes
 1 Medium gul løg hakket
 1 kop røde modne tomater terninger
 ½ kop terninger med tomater, intet salt tilsat (del monte) Streg af peber, efter smag
 ½ kop Fedtfri mælk
 1 tsk Hvidløgs pulver

1

Gør 12 portioner - 9X13 skåret 4 måder lodret og 3 måder vandret

Tø først og kog kyllingebryst til hvidt hele vejen igennem. (Jeg kan godt lide at lægge en hel frossen kylling i min crockpot, fyld den med vand og kog i 6 timer og brug brystkødet derfra og strimle den med en gaffel.) Makul dem med en gaffel i stykker af bidestørrelse eller til din smag. Mens kyllingen koges, skær din løg og bananpeber op. Læg dem i en stegepande og kog til løgene er halvt bløde, tilsæt derefter de grønne chilies, sorte bønner, terninger med terninger og 2 tsk taco-krydderier. Når løgene er bløde, sluk for varmen og tilsæt 2 TBS eller deromkring af fedtfri mælk og 3 TBS af cremen fra cremen og bland godt. Rør den strimlede kylling i panden med sort bønne osv. Og bland godt. Forvarm ovnen til 350. Få en 9X13 og spray med fedtfri kogespray. anbring de 2 tortiallas i gryden, der dækker så meget af bunden af gryden som muligt. Tag de refried bønner og bland i en lille skål med de resterende 2 TBS sur creme, 2 tsk taco-krydderier og 1 tsk hvidløgspulver. Tag den refried bean mix og spred den i et lag langs bunden, op af tortiallas. Tag derefter den strimlede kylling, bønne, chili, osv. Bland og lag det ontop af de refried bønner. Sprikle 1/2 kop fiesta-blandingsost oven på kyllingelaget. Tag de 2 resterende tortiallas på toppen af chessen, og børst den resterende fedtfri mælk på toppen af tortiallasene og drys derefter til sidst med den sidste 1/4 kop chesse. Bages ved 350 grader i 30 - 40 minutter. God fornøjelse!

Kategori

ingredienser

 ½ kop dåse grønne chilies
 12 tommer Mission Flour Tortiallas
 1 kop fedtfrie refried bønner (gamle el paso fedtfri)
 2 Friske bananpeberfrugter 4 1 / 2in lange, hakkede og frø fjernet
 ¾ kop Fiesta-blandet strimlet ost (kan erstatte cheddar med reduceret fedt)
 5 spsk Fedtfri sur creme
 2 Udbenet hudløs kyllingebryst, kogt og strimlet
 1 Kan sorte bønner, skylles og drænes
 1 Medium gul løg hakket
 1 kop røde modne tomater terninger
 ½ kop terninger med tomater, intet salt tilsat (del monte) Streg af peber, efter smag
 ½ kop Fedtfri mælk
 1 tsk Hvidløgs pulver

Kørselsvejledning

1

Gør 12 portioner - 9X13 skåret 4 måder lodret og 3 måder vandret

Tø først og kog kyllingebryst til hvidt hele vejen igennem. (Jeg kan godt lide at lægge en hel frossen kylling i min crockpot, fyld den med vand og kog i 6 timer og brug brystkødet derfra og strimle den med en gaffel.) Makul dem med en gaffel i stykker af bidestørrelse eller til din smag. Mens kyllingen koges, skær din løg og bananpeber op. Læg dem i en stegepande og kog til løgene er halvt bløde, tilsæt derefter de grønne chilies, sorte bønner, terninger med terninger og 2 tsk taco-krydderier. Når løgene er bløde, sluk for varmen og tilsæt 2 TBS eller deromkring af fedtfri mælk og 3 TBS af cremen fra cremen og bland godt. Rør den strimlede kylling i panden med sort bønne osv. Og bland godt. Forvarm ovnen til 350. Få en 9X13 og spray med fedtfri kogespray. anbring de 2 tortiallas i gryden, der dækker så meget af bunden af gryden som muligt. Tag de refried bønner og bland i en lille skål med de resterende 2 TBS sur creme, 2 tsk taco-krydderier og 1 tsk hvidløgspulver. Tag den refried bean mix og spred den i et lag langs bunden, op af tortiallas. Tag derefter den strimlede kylling, bønne, chili, osv. Bland og lag det ontop af de refried bønner. Sprikle 1/2 kop fiesta-blandingsost oven på kyllingelaget. Tag de 2 resterende tortiallas på toppen af chessen, og børst den resterende fedtfri mælk på toppen af tortiallasene og drys derefter til sidst med den sidste 1/4 kop chesse. Bages ved 350 grader i 30 - 40 minutter. God fornøjelse!

Kylling Enchilada gryderet

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk
en_USEnglish zh_CN简体中文 da_DKDansk