• Menu
  • Menu

Kylling satay noodle salat

Tjek vores let kylling satay nudelsalat opskrift med rødkål, strimlede gulerødder og ristede jordnødder. Denne pulserende crunchy salat er lav i kalorier og klar inden for en time

ForfatterRazaul Haque
BedømmelseVanskelighedNybegynder

Tjek vores let kylling satay nudelsalat opskrift med rødkål, strimlede gulerødder og ristede jordnødder. Denne pulserende crunchy salat er lav i kalorier og klar inden for en time

GemmeGem til BigOven

udbytter4-serveringer
Forbered tid20 minutterTilberedningstid40 minutterSamlet tid1 time

 2 Kyllingelår
 2 risnudler
 ½ rødkål lille, tyndt skåret
 2 gulerødder, makuleret
 ½ rødløg, tyndt skåret
 mynte en lille flok, blade revet
 ristede jordnødder en lille håndfuld, groft hakket
FORBINDING
 2 spsk crunchy jordnøddesmør
 1 rød chili, finhakket
 ingefær et tommelfingerstykke, revet
 ½ hvidløg en fedd, knust
 3,00 limede lommer og 2 saftede

1

TRIN 1

Varm ovnen til 220C / ventilator 200C / gas 7. Læg kyllingelårene på en bageplade og krydre godt. Stegt i 40 minutter, indtil huden er virkelig sprød og kødet er mørt. Fjern det fra ovnen, tøm på køkkenpapir og hvile i 10 minutter på en plade. Fjern kødet fra knoglerne og strimlet.

TRIN 2

Kog nudlerne efter pakningsinstruktionerne, skyll derefter rigtig godt med koldt vand og dræne grundigt.

TRIN 3

Til bandagen skal du lægge jordnøddesmøret i en stor skål, og pisk med 3 spsk kogende vand for at løsne. Tilsæt chili, ingefær, hvidløg, lime og juice og bland igen. Kast rødkål, gulerødder, rødløg og mynte i, tilsæt derefter nudlerne og smid godt. Opdel mellem 4 plader og top med den sprøde kylling og jordnødder.

Kategori

ingredienser

 2 Kyllingelår
 2 risnudler
 ½ rødkål lille, tyndt skåret
 2 gulerødder, makuleret
 ½ rødløg, tyndt skåret
 mynte en lille flok, blade revet
 ristede jordnødder en lille håndfuld, groft hakket
FORBINDING
 2 spsk crunchy jordnøddesmør
 1 rød chili, finhakket
 ingefær et tommelfingerstykke, revet
 ½ hvidløg en fedd, knust
 3,00 limede lommer og 2 saftede

Kørselsvejledning

1

TRIN 1

Varm ovnen til 220C / ventilator 200C / gas 7. Læg kyllingelårene på en bageplade og krydre godt. Stegt i 40 minutter, indtil huden er virkelig sprød og kødet er mørt. Fjern det fra ovnen, tøm på køkkenpapir og hvile i 10 minutter på en plade. Fjern kødet fra knoglerne og strimlet.

TRIN 2

Kog nudlerne efter pakningsinstruktionerne, skyll derefter rigtig godt med koldt vand og dræne grundigt.

TRIN 3

Til bandagen skal du lægge jordnøddesmøret i en stor skål, og pisk med 3 spsk kogende vand for at løsne. Tilsæt chili, ingefær, hvidløg, lime og juice og bland igen. Kast rødkål, gulerødder, rødløg og mynte i, tilsæt derefter nudlerne og smid godt. Opdel mellem 4 plader og top med den sprøde kylling og jordnødder.

Kylling satay noodle salat

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk
en_USEnglish zh_CN简体中文 da_DKDansk