• Menu
  • Menu

Kylling med en gryde med cannellini-bønner og chorizo

Denne opskrift på en potte kylling med cannellini bønner og chorizo er virkelig let at fremstille og kræver minimal praktisk tid. Hvad mere er, det kommer ind under 300 kalorier, hvilket gør det til et fantastisk midtuge-måltid.

ForfatterRazaul Haque
BedømmelseVanskelighedIntermediate

Denne opskrift på en potte kylling med cannellini bønner og chorizo er virkelig let at fremstille og kræver minimal praktisk tid. Hvad mere er, det kommer ind under 300 kalorier, hvilket gør det til et fantastisk midtuge-måltid.

GemmeGem til BigOven

udbytter4-serveringer
Forbered tid20 minutterTilberedningstid40 minutterSamlet tid1 time

 4 hele kyllinglår
 olivenolie
 1 rødløg, skåret i slanke kiler
 100 ml let kyllingebestand
 5 chorizo en cm del, terninger lille
 1 cannellini bønner tin, skyllet og drænet
 ½ tsk rosmarin nåle, hakkede

1

TRIN 1

Varm ovnen til 200 ° C / blæser 180 ° C / gas 6. Læg kyllingelårene i en olieret bagefad eller ristet tin, hvor du løber løgene under lårene. Krydre rigtig godt, hæld derefter 100 ml let kyllingebestand eller vand i bunden.

TRIN 2

Stegt i 30 minutter, tilsæt derefter chorizoen og kog i yderligere 15 minutter. Tip bønner og rosmarin, og rør alt sammen (inklusive løg).

TRIN 3

Stek i yderligere 10 minutter og server derefter.

Kategori,

ingredienser

 4 hele kyllinglår
 olivenolie
 1 rødløg, skåret i slanke kiler
 100 ml let kyllingebestand
 5 chorizo en cm del, terninger lille
 1 cannellini bønner tin, skyllet og drænet
 ½ tsk rosmarin nåle, hakkede

Kørselsvejledning

1

TRIN 1

Varm ovnen til 200 ° C / blæser 180 ° C / gas 6. Læg kyllingelårene i en olieret bagefad eller ristet tin, hvor du løber løgene under lårene. Krydre rigtig godt, hæld derefter 100 ml let kyllingebestand eller vand i bunden.

TRIN 2

Stegt i 30 minutter, tilsæt derefter chorizoen og kog i yderligere 15 minutter. Tip bønner og rosmarin, og rør alt sammen (inklusive løg).

TRIN 3

Stek i yderligere 10 minutter og server derefter.

Kylling med en gryde med cannellini-bønner og chorizo

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk
en_USEnglish zh_CN简体中文 da_DKDansk