• Menu
  • Menu

Rosmarin kylling med ovnstegt ratatouille

Du kan ikke slå denne fedtfattige, en-pot-opskrift til et let måltid, sprængt af sommerfarve og smag.

ForfatterIrsa Khan
BedømmelseVanskelighedNybegynder

Du kan ikke slå denne fedtfattige, en-pot-opskrift til et let måltid, sprængt af sommerfarve og smag.

GemmeGem til BigOven

udbytter4-serveringer
Forbered tid15 minutterTilberedningstid40 minutterSamlet tid55 minutter

 1 aubergine, skåret i tykke stykker
 2 courgetter, skåret i halvmåner
 3 blandet peber, frø og groft hakket
 2 spsk finhakket rosmarin, plus 4 små kviste
 2 store hvidløgfedd, knust
 3 spsk olivenolie
 4 hudløse, udbenede kyllingebryst
 250 g kirsebær- eller babyplommetomat, halveret

1

Opvarm ovnen til 200C / 180C ventilator / gas 6. I en stor ristet tin kaster du aubergine, courgetter og peber sammen med halvdelen af den hakkede rosmarin, halv hvidløg, 2 spsk olie og lidt krydderier. Fordel grøntsagerne i et jævnt lag, og steg derefter i ovnen i 20 minutter.

2

Bland i mellemtiden resterende rosmarin, hvidløg og olie sammen. Skær hvert kyllingebryst 4-5 gange med en skarp kniv, pensl den aromatiserede olie, krydre og afkøl i 15 minutter.

3

Efter at grøntsagen er kogt i 20 minutter, omrøres tomaterne. Lav pladser i ristet tin og nest kyllingebrystene blandt grøntsagerne. Læg en rosmarin kvist på toppen af hvert kyllingebryst. Sæt tin i ovnen i 18-20 minutter, indtil kyllingen er kogt igennem, og grøntsagerne er let karamelliserede. Server med nogle nye kartofler, hvis du vil.

Kategori

ingredienser

 1 aubergine, skåret i tykke stykker
 2 courgetter, skåret i halvmåner
 3 blandet peber, frø og groft hakket
 2 spsk finhakket rosmarin, plus 4 små kviste
 2 store hvidløgfedd, knust
 3 spsk olivenolie
 4 hudløse, udbenede kyllingebryst
 250 g kirsebær- eller babyplommetomat, halveret

Kørselsvejledning

1

Opvarm ovnen til 200C / 180C ventilator / gas 6. I en stor ristet tin kaster du aubergine, courgetter og peber sammen med halvdelen af den hakkede rosmarin, halv hvidløg, 2 spsk olie og lidt krydderier. Fordel grøntsagerne i et jævnt lag, og steg derefter i ovnen i 20 minutter.

2

Bland i mellemtiden resterende rosmarin, hvidløg og olie sammen. Skær hvert kyllingebryst 4-5 gange med en skarp kniv, pensl den aromatiserede olie, krydre og afkøl i 15 minutter.

3

Efter at grøntsagen er kogt i 20 minutter, omrøres tomaterne. Lav pladser i ristet tin og nest kyllingebrystene blandt grøntsagerne. Læg en rosmarin kvist på toppen af hvert kyllingebryst. Sæt tin i ovnen i 18-20 minutter, indtil kyllingen er kogt igennem, og grøntsagerne er let karamelliserede. Server med nogle nye kartofler, hvis du vil.

Rosmarin kylling med ovnstegt ratatouille

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk
en_USEnglish zh_CN简体中文 da_DKDansk