• Menu
  • Menu
Christiansborg Slot København

Top 10 aktiviteter i København, Danmark

København er en by med kultur, historie og ungdom. Det har meget at tilbyde turister. Mens du udforsker byen, vil du opdage, at byen har meget at byde på - der er paladser, førsteklasses museer, forlystelsesparker, indkøbscentre og mange flere turistattraktioner. Så her har vi en liste over de 10 bedste ting at gøre, som du skal huske på, mens du planlægger din rejse til København.

Tivoli Haver

Tivoli Haver

Tivoli Gardens er en berømt temapark. Det er en stor attraktion for både børn og ældre. Børnene kan have en tid af deres liv, mens de nyder rutsjebane og karrusellur. Star Flyer-karrusel er ikke at gå glip af, da den vandrer ryttere til næsten 80 meter over jorden.

Tivoli Gardens sjovt

Desuden er stedet bedst til at spadsere midt i dets romantiske illustrationer af Orient, der går tilbage til det 19. århundrede.

Lille Havfrue Statue

Lille Havfrue Statue

Lille havfrue-statue er et bemærkelsesværdigt vartegn i byen. Det genkendes øjeblikkeligt og sidder på en klippe ved siden af Langelinie. Statuen blev skabt i 1913 af billedhuggeren Edvard Eriksen og er inspireret af Andersens eventyr. Du skal helt sikkert stoppe ved statuen for dit Instagram-klik! Her på gågaden finder du næsten alt, da det er centrum for avancerede produkter.

Strøget

Strøget

Strøget betragtes som et af de største fodgængercentre i verden. Her finder du en blanding af virksomheder - nogle specialiteter går tilbage til generationer såvel som unge fashionista stil hip butikker.

Nyhavn

Nyhavn

Dette historiske område ved vandet ligger ved siden af en kanal fra det 17. århundrede. På begge sider af kanalen er træskibe fortøjet, og der er høje malede huse til stede. Nu er grundhusene i disse huse omdannet til restauranter og caféer med udeservering, så de besøgende kan få kaffe eller drikkevarer her i et roligt miljø.

Københavns Nationalmuseum

Københavns Nationalmuseum

Copenhagen National Museum har meget at tilbyde, og man kan tilbringe timer her uden engang
realisere. Her er et bemærkelsesværdigt væld af artefakter, der går tilbage til Danmarks fortid. Konkret er Trundholm Sun Chariot værd at kigge, da det er en genstand i bronzealder, der går tilbage til 1400 f.Kr. EN
samling fra vikingerne er også godt dækket af museet.

Christiansborg Slot

Christiansborg Slot

Paladset ligger på Slotsholmen-holmen. Det indeholder Danmarks premierministerkontor, Danmarks højesteret og det danske parlament. Den danske premierminister og kongelig
familie bruger også de udsmykkede receptioner inde i paladset til formelle begivenheder og sammenkomster. Derudover er statsoverhovedet også vært her.

Botaniske haver

Botaniske haver københavn

Botaniske haver besætter 10 ha jord midt i Københavns by. Disse haver er berømte for deres majestætiske jern- og glasstrukturer såvel som deres botaniske rigdom.

Rosenborg Slot

Rosenborg Slot blev bygget af Christian IV. Paladset har overdådigt interiør, der har historiske tapisserier. Når du besøger paladset, kan du også se Kings Chambers og hans ejendele.

Bakken forlystelsespark


Bakken-forlystelsesparken er den ældste driftspark af en sådan art, som ligger i København siden 1583. Parken har nostalgiske attraktioner og sidder i bøgskov.

David-samlingen


Det er et sted, der udstiller danske malerier fra det 18. og 19. århundrede. Her er den personlige samling af danske forretningsmænd, C, L. David, også til stede. Han donerede sin bygning og sin kunstsamling, der inkluderer udsøgte stykker islamisk kunst i Skandinavien.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk
en_USEnglish zh_CN简体中文 da_DKDansk