• Menu
  • Menu

GLS Pakkelabel: Køb hjemmefra og spar besværet

GLS er et af de tre store distributionsselskaber i Danmark, som både privatpersoner og virksomheder kan bruge til at sende pakker med. Hvis du vælger at sende med GLS, kan du købe dit pakkelabel online og gøre hele processen lettere.

På den måde behøver du nemlig ikke at stå og udfylde noget i pakkeshoppen, ligesom det heller ikke er nødvendigt at medbringe nogle penge. Det at købe GLS pakkelabel hjemmefra er den nemme og simple løsning!

Få en klar og præcis pris

Når du køber dit GLS pakkelabel online, ved du med det samme, hvad forsendelsen vil komme til at koste – du betaler nemlig det fulde beløb fra start.

GLS er forholdsvis gennemsigtige omkring priserne, så længe du selv kender til pakkens størrelse, vægt og endedestination. Du kan blandt andet finde din pris ved at bruge beregneren her hos Pakke.dk. Er du samtidig tilfreds med den pris, som det koster at sende med GLS, så booker du bare dit pakkelabel med det samme.

Normalt har GLS nogle af de billigste priser på markedet. De kæmper typisk side om side med DAO og PostNord, når det kommer til priserne, og mange forsendelser koster mindre end 70 kroner hos GLS. Det er et solidt argument for netop at sende pakker med dem.

Spar tid ved at booke pakkelabel online

Generelt er det bare nemmere at klare sagerne online. Hvis du vælger at købe dit GLS pakkelabel på nettet, så skal du bare printe det ud og sætte det på pakken.

Efterfølgende kan du gå direkte ned i den nærmeste pakkeshop, hvor du hverken behøver at udfylde nogle formularer eller betale for noget. Det hele er gjort på forhånd. Ofte er der en god tidsbesparelse ved denne metode, og det er netop derfor, det er så populært. Ikke alene kan du sende pakker billigt med GLS – du kan også sende pakker nemt. Pakkelabels gør det hele overskueligt.

Find nærmeste pakkeshop og aflever

GLS har pakkeshops i hele landet. Her kan du aflevere din pakke, lige så snart du har betalt for dit pakkelabel og sat det på pakken. Her er det selvfølgelig nemmest at finde den pakkeshop, der er tættest på dig, og der er med sikkerhed en shop i din by. GLS har nemlig tusindvis af pakkeshops rundt omkring i Danmark. Flere af dem er helt almindelige forretninger, der har valgt at sammenligne med GLS, men der er også enkelte større distributionscentre.

Måske kender du allerede til en af deres pakkeshops – det kan fx være, at du har sendt med GLS før, eller at du selv har hentet en pakke, der har været sendt til dig. I så fald kan du tage samme sted hen. Ellers er det muligt at få overblikket på nettet. GLS har selv et kort over deres mange GLS pakkeshops i Danmark, og her kan du søge efter postnummer og finde den nærmeste.

Når den rette shop er fundet, tager du pakken under armen og afleverer den. Hvis du har købt dit pakkelabel hjemmefra, skal du bare aflevere pakken. Det tager altså mindre end et minut!

Grunde til at vælge GLS

GLS er et af de bedste og mest populære pakkeselskaber i Danmark. Takket være deres GLS pakkelabels er det altid nemt at sende. Deres store tilstedeværelse gør det nemt at sende fra enhver dansk by til en anden by – selv hvis du skal sende til udlandet, da GLS er aktiv i det meste af Europa.

Som tidligere nævnt er GLS et af de billigste selskaber at sende med, når det gælder shop-til-shop levering. Du kan normalt sende pakker ganske billigt, og det er en stor fordel, hvis du gerne vil spare, eller hvis du har en stor mængde pakker, som skal sendes.

Desuden er GLS kendt for deres gode kundeservice og deres fine håndtering af leverancer. Samlet er der altså en del grunde til at vælge dem. Men du kan altid sammenligne deres priser med de øvrige selskaber ved at bruge en beregner. Det er en god idé, også selvom du på forhånd ved, at GLS er i den prisvenlige og gode ende af markedet.

en_USEnglish
da_DKDansk zh_CN简体中文 en_USEnglish