Frisk quinoa salat (low FODMAP)

AuthorLow FODMAP Diet
RatingDifficultyBeginner

En velsmagende, frisk og sund salat der fungere super som frokost el. til aftensmaden.

Den er baseret på quinoa som er dejlig mættende og proteinholdigt, hvilket gør at salaten sagtens kan stå alene. Selvom quinoa og grøntsager i sig selv ikke smager af så meget, har salaten masser af smag, hjulpet godt på vej af den tilføjede fetaost og olivenolie. Man kan kværne lidt salt og peber udover den til sidst hvis man ønsker lidt ekstra smag.

SaveSave to BigOven

frisk quinoa salat

Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time15 minsTotal Time30 mins

Start med at gøre disse ingredienser klar
 100 g Quinoa
 5 Iceberg salat
 1 Peberfrugt
 8 Cherrytomater
 5 Squash
 5 Agurk
 23 Forårsløg
 150 g Feta
 2 tbsp Olivenolie

Følg disse steps
1

Skyl quinoaen og kog derefter, følg anvisningerne på pakken, ellers kog i ca. 15 min.

2

Mens du venter på at quinoaen koger skal du igang med at hakke alle grøntsagerne i nogenlunde lige store stykker. Skær også fetaen ud i små tern, medmindre du har købt den sådan.

3

Når quinoaen er kogt færdig skal du si det overskydende vand fra og køle quinoaen ned ved at skylle den under den kolde hane.

4

Nu blandes quinoa med alle hakkede grøntsager og feta i en stor skål. Bland grundigt.

5

Tilsidst hældes olien ned i salaten og der blandes igen grundigt. Sammen med olien kan man kværne lidt salt og peber ned i salaten, da det giver lidt ekstra smag til den.

CategoryTags

Ingredients

Start med at gøre disse ingredienser klar
 100 g Quinoa
 5 Iceberg salat
 1 Peberfrugt
 8 Cherrytomater
 5 Squash
 5 Agurk
 23 Forårsløg
 150 g Feta
 2 tbsp Olivenolie

Directions

Følg disse steps
1

Skyl quinoaen og kog derefter, følg anvisningerne på pakken, ellers kog i ca. 15 min.

2

Mens du venter på at quinoaen koger skal du igang med at hakke alle grøntsagerne i nogenlunde lige store stykker. Skær også fetaen ud i små tern, medmindre du har købt den sådan.

3

Når quinoaen er kogt færdig skal du si det overskydende vand fra og køle quinoaen ned ved at skylle den under den kolde hane.

4

Nu blandes quinoa med alle hakkede grøntsager og feta i en stor skål. Bland grundigt.

5

Tilsidst hældes olien ned i salaten og der blandes igen grundigt. Sammen med olien kan man kværne lidt salt og peber ned i salaten, da det giver lidt ekstra smag til den.

Frisk quinoa salat (low FODMAP)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *