Print Options:

Hjemmelavet Mayonnaise

Yields1 ServingPrep Time1 minCook Time1 minTotal Time2 mins

Hjemmelavet mayonnaise kan laves på flere måde. Herunder finder du den nemme version, som kan smages til med præcis det du ønsker. Her er tale om en grundopskrift.

Mayonnaise er super lækkert og kan bruges til rigtig mange ting, fx pomfritter og en hjemmelavet bruger sidder den lige i skabet.

MAYONNAISE

 1 Æg
 200 ml Smagsneutral olie
 1 tsp Sennep
 2 tsp Hvidvinseddike
 Lidt salt
1

Hæld alle ingredienser op i et højt glas, hvor en stavblender passer ned i.

2

Sæt din stavblender ned i blenderglasset, så den rører bunden. Tænd og blend nu, imens du holder stavblenderen stille nede ved bunden. Efter ganske kort tid vil du se, at mayoen begynder at blive tyk. Nu kan du køre blenderen lidt op og ned, så du får god, tyk konsistens.