Kylling i karry

AuthorVielskermad
RatingDifficultyBeginner

Kylling i karry er en storfavorit i de fleste hjem og kan laves op under 20 minutter.

Hvis du ønsker at gøre den lidt mere sund kan du selvfølgelig tilføje grønsager til din opskrift, det er lækkert med gulerod, grønne ærter og squash hvis man er til den slags.

SaveSave to BigOven

Kylling i karry

Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time15 minsTotal Time20 mins

 350 g Kyllingefilet
 1 tbsp Karry
 100 ml Fløde
 100 ml Vand
 2 tbsp Olie eller smør
 Salt og peber
 Ris som tilbehør

1

Brun kyllingen på begge sider i olie i en stor pande.

2

Drys karry på og vend rundt.

3

Krydr med salt og peber.

4

Kom fløde og vand på panden. Vend rundt.

5

Læg låg på og lad simre i ca. 15 minutter, indtil kyllingen er gennemstegt.

6

Smag til med salt og peber og server med kogte ris.

Ingredients

 350 g Kyllingefilet
 1 tbsp Karry
 100 ml Fløde
 100 ml Vand
 2 tbsp Olie eller smør
 Salt og peber
 Ris som tilbehør

Directions

1

Brun kyllingen på begge sider i olie i en stor pande.

2

Drys karry på og vend rundt.

3

Krydr med salt og peber.

4

Kom fløde og vand på panden. Vend rundt.

5

Læg låg på og lad simre i ca. 15 minutter, indtil kyllingen er gennemstegt.

6

Smag til med salt og peber og server med kogte ris.

Kylling i karry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *