Low FODMAP chokolade muslibar

AuthorLow FODMAP Diet
RatingDifficultyBeginner

Denne opskrift er til dig der følger diæten low FODMAP diet, men alle kan lave den og spise den hvis de har lyst.

Det er en god opskrift at have ved hånden da det på Low FODMAP diæten generelt er svært at finde ready to go snacks. Denne müslibar er en perfekt snack til at have med farten eller liggende klar derhjemme når du har brug for list ekstra energi.

SaveSave to BigOven

Chokolade muslibar

Yields1 Serving
Prep Time30 minsCook Time15 minsTotal Time45 mins

 175 g Glutenfri havregryn
 75 g Brun farin
 1 tbsp Ahornsirup
 75 g Smør
 25 g Valnødder
 25 g Peanuts
 50 g Mørk chokolade

1

Start med at tænd ovnen på 180 grader (almindelig ovn) og sæt en gryde på komfuret ved middel varme.

2

Kom smør, brun farin og ahornssirup i gryden og sørg for at det hele smelter godt sammen til en jævn masse.

3

Tag en kniv og et skærebræt og hak valnødder og peanuts groft. Bland dem godt sammen med glutenfri havregryn.

4

Tag blandingen i gryden og bland ned i skålen med valnødder, peanuts og havregryn, til det er en fin klistret masse.

5

Kom det hele i en rund springform el. bageplade med bagepapir og tryk det godt fladt sammen. Placer springformen midt i ovnen og bag i 15 min. ved 180 grader.

6

Når den er færdig skal den køle af. Imens bunden køler af, kan du smelte den mørke chokolade i vandbad.

7

Til sidst skal du dele bunden i så mange dele som du ønsker det og dyppe stykkerne i den smeltede chokolade.

Category

Ingredients

 175 g Glutenfri havregryn
 75 g Brun farin
 1 tbsp Ahornsirup
 75 g Smør
 25 g Valnødder
 25 g Peanuts
 50 g Mørk chokolade

Directions

1

Start med at tænd ovnen på 180 grader (almindelig ovn) og sæt en gryde på komfuret ved middel varme.

2

Kom smør, brun farin og ahornssirup i gryden og sørg for at det hele smelter godt sammen til en jævn masse.

3

Tag en kniv og et skærebræt og hak valnødder og peanuts groft. Bland dem godt sammen med glutenfri havregryn.

4

Tag blandingen i gryden og bland ned i skålen med valnødder, peanuts og havregryn, til det er en fin klistret masse.

5

Kom det hele i en rund springform el. bageplade med bagepapir og tryk det godt fladt sammen. Placer springformen midt i ovnen og bag i 15 min. ved 180 grader.

6

Når den er færdig skal den køle af. Imens bunden køler af, kan du smelte den mørke chokolade i vandbad.

7

Til sidst skal du dele bunden i så mange dele som du ønsker det og dyppe stykkerne i den smeltede chokolade.

Low FODMAP chokolade muslibar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *