• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

Du kan også brygge øl i din restaurant

Det er ikke kun private der i stor sil har startede med at brygge øl, det samme er forskellige restauranter, og caféer rundt omkring. De har en stor fordel som folk derhjemme ikke har – De har et fødevaregodkendt køkken, og det er ikke sikkert det kræver så meget ekstra arbejde at få omdannet en lille del af det pågældende køkken til et bryggeri, og så er man ret hurtig i gang. 

Udstyr til ølbrygning

Hvis du også ønsker at komme i gang med ølbrygning i din restaurant, så kræver det lidt udstyr inden du er i gang. Alt afhængig af hvor stort det skal være, så er det muligt at komme i gang, uden det behøver koste dig en mindre formue. Du finder altid udstyr til ølbrygning i alle størrelser her https://box2brew.dk/brygudstyr. Det du skal have fat i, er et mæskekar. Det kan fås fra 20 liter og så op til 1000 liter. Det findes også større, men så er det ikke længere en hylde varer, som kan tages direkte ned af hylden. Så skal det tilpasses det sted du har. 1000 liter burde som også være nok til at komme i gang, for du skal huske på, at du sandsynligvis også gerne vil have mere end en øl til salg af gange, så derfor skal du passer på at du heller ikke køber for stort til en start. Det er bedre at få succes og du kan derefter går ud og købe et større anlæg, for så har du salget og så er det som regel lettere at overbevise en bank om, at det kan, er rigtig god idé du har gang i. Så start hellere lidt mindre, så kan du altid udvide på et senere tidspunkt, og du har ikke øl der ligger og bliver for gammel.

Hvordan brygger man så?

Det er måske lidt den omvendte Verden at starte med at snakke om udstyr til ølbrygning, for hvis du aldrig har brygget, så skal du jo også lige lære det først, hvis det er dig selv der skal brygge øllet. Ølbrygning er ikke super svært, men hvis ikke du har brygget før, så vil jeg klart anbefale dig at lave nogle 20 liters forsøgsbryg, på den måde har du også mulighed for at udvikle de opskrifter du ønsker at sælge i din restaurant. Det kan tage lidt tid at komme mange øl igennem, men det kan varmt anbefales at bruge tiden på det. Du kan lære at brygge ved at hente denne bog om ølbrygning https://bryggerbog.dk/ – Den er super let læst og giver dig en god basis viden for at komme i gang med at brygge øl. Så er det bare at komme i gang og få udviklet en masse opskrifter til din restaurant.